ABA liga

Sezonske ulaznice za mečeve Crvene zvezde prodaju se još dve nedelje: Posle toga će biti dostupne samo dnevne karte

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.09.2024 09:00
Košarkaši Crvene zvezde MN Press
Košarkaši Crvene zvezde

Partijama na VTB Supekrupu u Moskvi na kojem su zauzeli četvrto mesto, i to u prilično oslabljenom sastavu, košarkaši Crvene zvezde su najavili da će ove godine imati veoma uspešnu sezonu.

Crveno-beli brane šampionske pehare u AdmiralBet Aba ligi i Košarkaškoj ligi Srbije, baš kao i Kupu Radivoja Koraća, dok u Evroligi imaju jasan cilj da osvoje jedno od prvih 10 mesta, što je i pričao predsednik kluba, Nebojša Čović.

U svetlu toga sa Malog Kalemegdana su podsetili navijače da u naredne dve nedelje mogu da kupe sezonsku kartu za sve mečeve svog kluba.

 

 

"КК Crvena zvezda podseća sve navijače da se bliži start nove sezone kao i da će se sezonske karte za takmičarsku 2024-2025 prodavati još samo 15 dana i prve zvanične utakmice našeg kluba u Beogradu. Podsećamo, da će nakon toga u prodaji biti samo dnevne karte КК Crvena zvezda čija će cena biti znatno veća. Na taj način obezbeđujete svoje mesto na svim utakmicama crveno belih u narednoj sezoni, ali i direktno pomažete klubu da svakodnevno nesmetano funkcioniše", stoji u saopštenju crveno-belih.

Crvena zvezda takmičarsku godinu započinje 22. septembra gostovanjem Dubaiju u uvodnom kolu regionalnog takmičenja, a prvi meč kod kuće igra šest dana kansije protiv Mornara iz Bara u okviru istog takmičenja.