ABA liga

Mario Nakić: Prelepo što ćemo Balša i ja igrati zajedno u Partizanu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.08.2024 22:30
Mario Nakić MN Press
Mario Nakić

Košarkaš Partizana Mario Nakić rekao je danas da je "prelepa i posebna stvar" to što će ove sezone u timu zajedno igrati on i Balša Koprivica, sinovi dvojice legendi kluba koji su 1992. godine bili prvaci Evrope pod vođstvom trenera Željka Obradovića. 

Nakić je za Tanjug rekao da je presrećan zbog dolaska u Partizan.

"Ovo je ostvarenje sna. Jedva čekam da krenemo sa pripremama i da počne sezona", rekao je Nakić.

Nakić je sinoć predstavljen kao član Partizana na "Crno-beloj simfoniji", a ne krije da je oduševljen navijačima koji su uveličali sinoćni spektakl. 

"O tome ne bi trebalo trošiti puno reči, to su sigurno najbolji navijači na svetu i jedva čekam da istrčim pred njih u prepunoj Areni i da doživim ceo taj ambijent", dodao je 23-godišnji Nakić.

Posebnu zanimljivost novog tima Partizana predstavlja činjenica da će zajedno igrati Mario Nakić i Balša Koprivica, čiji su očevi, Ivo i Slaviša, 1992. godine bili deo tima koji je pod vođstvom Obradovića osvojio titulu prvaka Evrope.

"Mislim da je to nešto posebno, nešto što se ne dešava tako često, pogotovo na ovakvom nivou, to je prelepa priča. Sigurno je i našim očevima drago, verujem i treneru Obradoviću. Mi smo tu da radimo i da pomognemo ekipi najbolje što možemo. Mi smo mladi igrači, tu smo da damo energiju", zaključio je Nakić.