ABA liga

Mijailović umiruje navijače: Imamo već 11 košarkaša, imena ćemo objaviti kad počnu pripreme

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.07.2024 08:50
Ostoja Mijailović morao je da reaguje MN Press
Ostoja Mijailović morao je da reaguje

Košarkaški klub Partizan je rešio da napravi kom pletno renoviranje sastava za novu sezonu, ali samo trojica ozvaničenih pojačanja - Vanja MArinković, Nilikina i Lundebrg - kod navijača se stvorila nervoza. Tome su doprinela i medijski natpisi o igračima koji treba da obuku crno-beli dres.

Da bi umirio navijače, predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović je za "Mozzart sport" istakao da je povlačenje iz medijsko prostora i ne objavljivanje novajlija deo strategije kluba.

"Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan Mozzart Bet, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način", rekao je Mijailović za "Mozzart".

On je dalje potvrdio da košarkaški klub radi na stvaranju tima.

"U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve", najavio je Mijailović.

Iz kluba su otišli nosioci: Panter, Zek Ledej, Naneli, Pi Džej Doužer, Jaramaz, Smit, Kaboklo…