ABA liga

Šteta za Topića, pred njim je svetla budućnost, želimo da se vrati što pre: Bolomboj žali zbog povrede mladog saigrača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.05.2024 00:20
Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj MN Press
Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj

Centar Crvene zvezde Džoel Bolomboj govorio je posle pobede nad Partizanom u prvom meču finala ABA lige.

Zahvaljujući čvrstoj odbrani i slaboj realizaciji šuta Partizana, crveno-beli ostavili su gradskog rivala bez koša iz igre u poslednjih šest minuta, a kako tvrdi centar Zvezde upravo je taj segment odlučio večerašnjeg pobednika.

"Kao što je trener rekao, Partizan nije pogodio šut iz igre u poslednjih šest minuta. Igrali smo čvrstu odbranu. Sa druge strane, promašili smo veliki broj slobodnih bacanja. Postoje definitivno segmenti na kojima moramo da radimo. Ofanzivni, defanzivni skokovi... Mislim da smo mogli da budemo strpljivi u napadu. Ali, dobro, bitno je da smo pobedili."

Nije bilo lako posmatrati novu povredu Nikole Topića.

"Bilo mi je žao kada sam video da je pao. Prošli put je zbog povrede odsustvovao mesecima. Ali, izgleda da je sve u redu sa njim. Otišao je da poseti lekara i više o njegovom stanju znaćemo sutra", rekao je Bolomboj i dodao:

"To je ipak deo sporta, kakav god epilog bio, prava je šteta, on je loteri pik na draftu, pred njim je velika budućnost i svi želimo da se vrati što pre."

Osvrnuo se i na svoje stranje, pošto je neko vreme odsustvovao zbog povrede, a kako Amerikanac tvrdi, još uvek nije na 100 odsto.

"Još uvek sam u fazi rehabilitacije. Oporavak ide dobro, ali svakako nisam na 100 odsto. Svakako postoje ljudi koji prate moje stanje i svaki dan je sve bolje i bolje", zaključio je Bolomboj.

Cup tree provided by Sofascore