ABA liga

Janis Sferopulos: Koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou

komentari (0)

Izvor: Tanjug

31.03.2024 18:48
Trener KK Crvena zvezda, Janis Sferopulos MN Press
Trener KK Crvena zvezda, Janis Sferopulos

Trener košarkaša Crvene zvezde, Janis Sferopulos izjavio je da koncentracija i energija igrača "crveno-belih" moraju da budu na maksimalnom nivou na predstojećem meču sa SC Derbijem.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 18 časova u hali Aleksandar Nikolić ekipu Studentskog centra u 25. kolu regionalne AdmiralBet ABA lige.

"Igramo protiv ekipe, koja se bori za plasman u plej-of ABA lige. Sa druge strane, mi želimo da se vratimo na pobednički put i pobedama, a konkretno ova u ponedeljak donela bi nam prvo mesto na tabeli pred plej-of", rekao je Sferopulos, preneo je zvanični sajt Crvene zvezde.

"Kao i uvek, ali posebno pred ovaj meč, koncentracija i energija moraju da budu na maksimalnom nivou! Pozivam naše navijače, koji su nam uvek bili ogromna pomoć da dođu u Pionir i pruže nam važnu podršku u ovoj utakmici", dodao je trener Crvene zvezde.

 

 

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da njegov tim očekuje važan meč.

"Izuzetno važna utakmica je pred nama i to sa dobrim timom, koji je u borbi za bolju poziciju pred plej-of. Svoj kvalitet i mogućnosti pokazuju tokom cele sezone i moramo da pristupimo ovoj utakmici izuzetno ozbiljno, čvrsto i sa maksimalnom koncentracijom na terenu. Znamo odakle nam preti najveća opasnost, ali verujem da ćemo uz podršku naših navijača i sa tribina svi zajedno doći do važnog cilja, a to je prednost domaćeg terena u doigravanju i prvo mesto", istakao je Lazić.

Crvena zvezda je prva na tabeli ABA lige sa 20 pobeda i četiri poraza, dok je Studentski centar osmi sa skorom 11-13.

 

Standings provided by Sofascore