ABA liga

Obradović nakon pobede nad SC Derbijem: Jaramaz i Smailagić upitni, i dalje bez Kaminskog

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.12.2023 22:57
Trener KK Partizan, Željko Obradović MN Press
Trener KK Partizan, Željko Obradović

Košarkaši Partizana su pobedili SC Derbi (99:76) u poslednjem meču 11. kola AdmiralBet ABA lige. Međutim, Željko Obradović ne može biti zadovoljan zdravstvenim stanjem u ekipi.

Aleksa Avramović je doživeo tešku povredu prethodne nedelje, a utakmicu protiv crnogorskog tima su ranije završili Ognjen Jaramaz i Alen Smailagić. Van parketa je i dalje Frenk Kaminski.

Iskusni trener je govorio upravo o zdravlju igrača na konfreneciji za medije. Otkrio je i da Kaminski neće putovati sa ekipom u Kaunas na utakmicu Evrolige protiv Žalgirisa

"Jaramaz kaže da ga boli prilično. Iskrenuo je zglob i ne možemo da znamo ozbiljnost povrede, ali ima bola. Smailagić je dobio udarac u glavu i pred kraj utakmice je tražio izmenu zbog bolova. Kako će to izgledati večeras i sutra, videćemo. Što se tiče Kaminskog, ne verujem da će moći da putuje u Kaunas. Tek sledeće nedelje će se priključiti ekipi." izjavio je Obradović.

Partizan će nakon gostovanja Žalgirisu dočekati Budućnost u okviru ABA lige u "Štark Areni". Aktuelnom regionalnom šampionu nakon toga sledi "španska turneja" gde će gostovati Valensiji, a zatim i Real Madridu u Evroligi.