ABA liga

Obradović poziva na oprez pred susret sa Megom: Ponovo imaju zanimljiv tim sa mladim igračima

komentari (0)

Izvor: Tanjug

22.10.2023 15:18
Obradović poziva na oprez pred susret sa Megom: Ponovo imaju zanimljiv tim sa mladim igračima TANJUG/JADRANKA ILIĆ/bs

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je pred meč protiv Mege da sutrašnji rival ima interesantnu ekipu sa igračima koji su željni dokazivanja. 

U pitanju je utakmica 4. kola AdmiralBet ABA lige. Mega je domaćin, a susret koji počinje u 20 časova, možete gledati u direktnom prenosu na TV Arena 1 Premium.

"Igrali smo sa Megom na ABA Superkupu u Podgorici i bila je to jedna veoma dobra utakmica. Ponovo su napravili veoma interesantnu ekipu sa mladim igračima koja je željna dokazivanja i koja će igrati sa najvećom mogućom motivacijom. Na nama je da budemo makar na istom nivou motivacije i da odigramo dobru utakmicu u ABA ligi", poručio je Obradović.

Plejmejker Aleksa Avramović je svestan da neće biti lako. "Uvek imaju sjajan skauting gde izvuku te najbolje mlade igrače i raznih delvoa Balksana i Evrope. Svaka im čast na tome, rade ozbiljan posao. Idemo sutra posle dva poraza, pogotovu ovog tesnog protiv Olimpijakosa gde smo imali utakmicu u svojim rukama. Moramo da ustanemo, pokažemo da smo bolji i počnemo da igramo agresivnije", istakao je Avramović. 

Partizan je do sada ostvario sve tri pobede u takmičenju, dok je Mega upisala pobedu i dva poraza. U prve dve utakmice sezone izgubila je od Cedevita Olimpije i Borca, dok je u prethodnom kolu savladala FMP. 

AdmiralBet ABA liga, 4. kolo

Petak

Split - Borac 75:61
Budućnost - Cibona 20.00 (TV Arena sport 2)

Subota

Krka - Zadar 75:88

Nedelja

Igokea - Cedevita Olimpija 17.00 (TV Arena sport 2)
SC Derbi - Mornar 21.00 (TV Arena spor 4) 

Ponedeljak

FMP - Crvena zvezda 18.00 (TV Arena 1 Premium)
Mega - Partizan 20.00 (TV Arena 1 Premium)

 

Standings provided by Sofascore