Vesti iz fudbala

Stefan Šćepović novi adut u timu Marija Đurovskog

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.07.2023 17:11
Stefan Šćepović novi adut u timu Marija Đurovskog TV Arena sport

Dva dana pre početka nove sezone na Tajlandu, trener Muang Tong junjateda Mario Đurovski dobio je vredno pojačanje u napadu - Stefana Šćepovića. Izdanak Partizanove škole fudbala napustio je australijski Brizbejn Roar i potpisao je jednogodišnji ugovor sa ekipom koju sa klupe predvodi Zvezdin izdanak, a već dve godine uspešan trener ovog kluba gde je ostavio dubok trag i kao igrač.

Prošle sezone Muang Tong je završio na četvrtom mestu i igrao veoma atraktivan fudbal, posle šampiona Burirama bili su druga najefikasnija ekipa u ligi. Sledi godina novih izazova i dokazivanja, a Đurovski je dobio dodatnu snagu u napadu dolaskom Šćepovića koji je imao veoma zavidnu karijeru. Transfer je odradila agencija "Seven stars".

 

 

Iako su mu 33 godine, Šćeoivć je pravi srpski globtroter, igrao je u karijeri za OFK Beograd, Sampdoriju, Briž, Kortrijk, Hapoel Akru, Partizan, Ašdod, Sporting Hihon, Seltik, Hetafe, Videoton, Jagieloniju, Mačidu, AEL limasol i Brizbejn Roar. Ima i osam nastupa za selekciju Srbije uz jedan pogodak.

Stefanov brat Marko Šćepović od zimus je član Luga.