Vesti iz fudbala

Slovenci planiraju "invaziju" na Zvezdine mečeve u fudbalskoj Ligi šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.07.2023 20:34
Slovenci planiraju "invaziju" na Zvezdine mečeve u fudbalskoj Ligi šampiona MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde, kao prvaci Srbije, imaće u sezoni 2023/2024. zagarantovano učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, tj. najmanje po tri meča na strani i kod kuće, a za ove druge vlada veliko interesovanje čak i u Sloveniji. 

Prema pisanju medija u nekadašnjoj jugoslovenskoj republici, iz te zemlje postoji trebovanje čak 5.000 karata za pomenute mečeve pod okriljem Evropske fudbalske federacije, iako se još ne zna ko će biti rivali crveno-belih. 

Eventualna "invazija" Zvezdinih navijača iz Ljubljane i ostalih mesta bila bi organizovana preko deset agencija, uključenih u priču, a do uprave bivšeg prvaka Evrope i sveta je da uzme ili ne uzme u obzir pomenuti zahtev.

Obzirom na to da bi pre svega njeni ovdašnji navijači da dođu do svog mesta na tribinama, kako bi uživo bodrili ekipu Baraka Bahara u pokušaju da prezimi u najjačem UEFA klupskom takmičenju. Dodatno zainteresovani posle osvajaanja jakog pripremnog turnira u Rusiji. 

Cene ulaznica su već utvrđene, a razlikuju se u zavisnosti od toga da li ste ili niste vlasnik sezonske karte od ranije. Za one koji su bili prošle godine  ulaz na Istok košta 16.000 dinara, za Zapad 19.500, dok se na Sever može za 9.500 dinara.

Novi članovi kluba moraju da plate 30.000 dinara za zapadnu tribinu, 25.000 za istočnu i 14.500 dinara za severnu.