Vesti iz fudbala

Predsednik Izraela ispratio Bahara u Crvenu zvezdu: Jicak Hercog poželeo sreću treneru srpskog šampiona

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 15:56
Predsednik Izraela ispratio Bahara u Crvenu zvezdu: Jicak Hercog poželeo sreću treneru srpskog šampiona Guliver/AP Photo/Darko Vojinovic

Barak Bahar doživeo je ogromnu počast u domovini, jer je predsednik Izraela, Jicak Hercog, sa suprugom Mihal, organizovao prijem u čast novog trenera fudbalera Crvene zvezde. 

Samo da bi mu čestitao na uspesima u tamošnjem klupskom fudbalu i doskorašnjem strategu Makabija iz Haife poželeo puno sreće i uspeha na klupi šampiona Srbije. 

"Ove nedelje sam sa svojom porodicom pozvan na sastanak sa uvaženim predsednikom Hercogom i njegovom suprugom Mihal na kome nam je poželeo mnogo sreće u novom poglavlju u našim životima. U poslednjih nekoliko nedelja, otkako sam najavio selidbu u Crvenu zvezdu, dobili smo stotine emotivnih čestitki i želja za uspeh od raznih ljudi – ljubitelja fudbala iz svih timova i iz cele zemlje, raznih klubova, pa čak i od mnogo Izraelaca koji žive u Srbiji i koji već čine da se osećamo kao kod kuće i pre nego što smo stigli. Veoma smo uzbuđeni zbog budućnosti i još više uzbuđeni zbog podrške kojom smo okruženi. Hvala", pohvalio se Bahar na svom Instagram profilu.