Vesti iz fudbala

Očekujemo da budemo ubedljiviji u revanšu: Srbija mora da pobedi BiH u baražu za EURO 2025

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.10.2024 12:54
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije, protiv BiH, igra za Evropsko prvenstvo 2025 FSS
Ženska fudbalska reprezentacija Srbije, protiv BiH, igra za Evropsko prvenstvo 2025

Najbolje fudbalerke Srbije bore se za finale baraža kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, sledeće godine u Švajcarskoj, a da bi stigle na dva koraka od istorijskog odlaska na neko veliko takmičenje potrebno je da ovog utorka (19.00) eliminišu ekipu Bosne i Hercegovine. 

Pre nedavnog duela u Zenici "orlice" su dva puta bile bolje od koleginica iz nekadašnje jugoslovenske republike, s ukupnom gol razlikom 9:2, ali su na pomenutom gostovanju ostale kratkih rukava. Pa, opet sve imaju u svojim rukama.

 

 

"Devojkama treba podrška u revanšu, to je jako važno, uostalom videlo se ovde u Zenici koliko je ljudi došlo da isprati duel ove dve reprezentacije. Očekujem da ćemo u revanšu biti ubedljiviji, da nam se greške neće ponavljati i da ćemo utakmicu privesti na način na koji želimo", optimista je selektor Dragiša Zečević, ali smatra da bi našim devojkama bilo lakše kada bi iza sebe imale pune tribine u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi. 

Ukoliko uspeju u svom naumu Jovana Damnjanović i ostale devojke idu na jednu od najbolji selekcija Starog kontinenta - Švedsku, ali o tome će razmišljati ako ostvare svoja očekivanja u komšijskom okršaju.