Vesti iz fudbala

Dušan spreman za reprezentaciju: Stevan Stojanović najavio kambek Vlahovića među "orlove"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.10.2024 13:25
Dušan Vlahović, srpski fudbaler, opet će igrati za reprezentaciju Srbije MN Press
Dušan Vlahović, srpski fudbaler, opet će igrati za reprezentaciju Srbije

Dušan Vlahović preskočio je mečeve fudbalske reprezentacije Srbije u Ligi nacija, ovog meseca i u septembru, ali ćemo zvezdu Juventusa gledati u istom takmičenju kroz nekoliko nedelja! Protiv Švajcarske, 15. novembra, te Danske tri dana posle. 

Jer je ponovo spreman i oran da pomogne "orlovima", čiji je dres poslednji put, pre kraće pauze, nosio na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, ovog leta. Radosnu vest, pre svega za selektora Dragana Stojkovića, objavio je direktor naše selekcije Stevan Stojanović.  

 

MN Press

Dragan Stojković i Dušan Vlahović, selektor i napadač fudbalske selekcije Srbije

"Naš primarni cilj je da ostanemo u A diviziji Lige nacija. Verujem da to možemo i da ostvarimo. Računamo na Dušana Vlahovića! Tako je bilo i ranije, samo što ga selektor Dragan Stojković nije zvao, jer je Dušan imao porodične probleme, što je i poznato javnosti. Njih dvojica su se čuli pre nekoliko dana, a prema informacijama kojima raspolažem, Dušan je rekao da je spreman i da selektor može da računa na njega, ukoliko ga pozove", rekao je Stojanović za "Kurir".

Kambekom bivšeg golgetera Partizana i Fiorentine, naša selekcija bi trebalo da dobije na efikasnosti, a njegov kompanjon iz špica, Aleksandar Mitrović, bude rasterećeniji u bitkama za ostanak u A diviziji pomenutog takmičenja.