Vesti iz fudbala

Mesi pričao o Interu: Pre mog dolaska to je bio klub koji nije mogao da osvoji trofej

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.10.2024 15:25
Lionel Mesi u dresu Intera iz Majamija Tanjug/AP Photo/Marta Lavandier
Lionel Mesi u dresu Intera iz Majamija

Dolaskom Argentinca Lionela Mesija u Inter iz Majamija došlo je do prekrentnice u istoriji ovog kluba koji je od prosečnog kluba u MLS, postao kolektiv koji se bori za trofeje i osvaja ih.

Posle nekadašnjeg fudbalera Barselone, na Floridu su došli i Serhio Buskets i Luis Suarez, ali ni oni ne bi pristali da dođu u klub čiji je suvlasnik Dejvid Bekam da nije bilo argentinskog mađioničara sa loptom.

 

 

"Kada sam dolazio u Inter iz Majamija vrlo sam dobro znao u kakvom je stanju. To je bio tim koji nije imao dobre rezulate, niej se borio za osvajanje trofeja niti je u svojoj istoriji uspeo da osvoji nijedan pehar", rekao je Argentinac.

Kapiten fudbalske reprezentacije Argetine je još naglasio da je u ovom trenutku Inter klub u kojem bi svako voleo da igra jer je izgrađen pobednički duh.

"Čim sam došao uspeli smo da osvojimo Liga kup i to je bio nestvaran trenutak za sve zaposlene u klubu i za navijače. Imter je sada ozbiljan klub. Jedna smo od najkvalitetnijih ekipa u ligi i zadovoljstvo je igrati u ovom timu", reko je Mesi.