Vesti iz fudbala

Utakmica kroz oči Lea Mesija: MLS najavljuje prenos meča na potpuno drugom nivou

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.10.2024 21:35
Lionel Mesi i Inter Majami su glavni favoriti za osvajanje MLS kupa Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky
Lionel Mesi i Inter Majami su glavni favoriti za osvajanje MLS kupa

Iako se preselio u MLS, iako se penzija bliži, Lionel Mesi je i dalje jedan od najboljih igrača na svetu, a definitivno i najpopularnijih. U Sjedinjenim Američkim Državama to znaju, te će zato MLS kup ispratiti na poseban način.

Naime, Argentinac će u prvoj utakmici plej-ofa nositi GoPro kameru zakačenu za grudi koja će emitovati uživo prenos meča. Inter Majami će u prvoj rundi odmeriti snage sa Atlantom, a utkamicu "kroz Mesijeve oči" ćete moći da pogledate na TikToku.

Ovo će biti prvi meč koji će biti prenošen uživo na ovoj društvenoj mreži, a da će pritom sva pažnja biti usmrenea samo na jednoj igrača.

 

 

MLS je nešto slično već sproveo ranije ove sezone kada su tokom US Open kupa imali jednu kameru koja je pratila samo Mesijevu kretnju tokom čitave utakmice. Ovog puta, gledaoci će moći da vide ono što Argentinac vidi kada je naterenu.

Navijači će imati jedinstveno iskustvo dodavanja, driblinga, asistencija i golova možda i najboljeg igrača u istoriji fudbala.

Od kako je stigao u Inter Majami, Mesi je osvojio Liga kup 2023. godine. Ove sezone, njegova ekipa važi za najvećeg favorita za osvajanje MLS kupa.