Vesti iz fudbala

Delegacija FSS u inspekciji na stadionu u Leskovcu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.10.2024 18:51
Branko Radujko, generalni sekretar FSS FSS
Branko Radujko, generalni sekretar FSS

Ministar bez portfelja zadužen za razvoj nedovoljno razvijenih opština Novica Tončev i generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Branko Radujko obišli su danas renovirani stadion i svlačionice Radnika iz Surduluce, a povodom utakmice između Dubočice i Trajala. 

Posetu jugu Srbije, generalni sekretar iskoristio je i da poseti i stadion "Dubočice". Švajcarci su imali mnogo primedbi na račun terena u Leskovcu, pa su u FSS krenuli u obnovu pre duela sa Danskom sledećeg meseca. 

"Činjenica je da je utisak posle tako velike pobede donekle pokvarilo loše stanje terena, za koje FSS preuzima odgovornost. Reč je o posledici neadekvatnog održavanja u prethodnom periodu, a propusti koje smo zatekli, poput ovog sa terenom u Leskovcu, su jasan pokazatelj zatečenog javašluka i neodgovornosti", rekao je Branko Radujko posle obilaska stadiona.

On je izrazio uverenje da će to veoma brzo da bude promenjeno i da će biti uspostavljeni najviši standardi u svim segmentima, uključujući i stanje fudbalskih terena.

Radujko je rekao da će za utakmicu protiv Danske teren na stadionu Dubočica u Leskovcu biti u znatno boljem stanju.