Vesti iz fudbala

Ne može sam: Tadić sa golom i asistencijom dovoljan tek za remi Fenerbahčea

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.10.2024 21:27
Dušan Tadić na današnjoj utakmici turskog prvenstva Profimedia
Dušan Tadić na današnjoj utakmici turskog prvenstva

Fudbaleri Samsunspora i Fenerbahčea odigrali su večeras nerešeno 2:2, u devetom kolu turskog prvenstva. Fenerbahče je poveo u 24. minutu golom srpskog fudbalera Dušana Tadića, domaći tim je izjednačio golom Karla Holsea u 48.

Tadić je u 62. minutu uputio asistenciju za Alana Sen Maksimana koji je postigao drugi gol za klub iz Istanbula. Samsunsunspor je do boda došao golom Sonera Ajdogdua u 88. minutu.

Srpski fudbaler je ove sezone u turskom prvenstvu zabeležio pet golova i tri asistencije na osam utakmica. Fenerbahče je četvrti na tabeli turskog prvenstva sa 17 bodova, dok je Samsunspor na trećoj poziciji sa 19.

 

 

Ovo je bio treći meč od početka prvenstva na kojem ekipa trenera Žozea Murinja nije uspela zabeležiti trijumf. Na startu šampionata Turske, Fenerbahče je istim rezultatom remizirao sa Goztepeom, da bi potom u bio poražen u istanbulskom derbiju sa Galatasarajem. Usled promenljivih rezultata, dosta pritiska je palo na leđa portugalskog stratega koji i dalje traži pravu formu svog kluba. 

Klub iz Istanbula u narednom kolu dočekuje Bodrumspor, dok će se Samsunspor sastati sa Kasimpašom

 

Standings provided by Sofascore