Vesti iz fudbala

Vejn Runi ide na "hlađenje", zbog nedoličnog ponašanja prema sudiji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.10.2024 20:19
Vejn Runi, trener Plimuta, dobio kaznu zbog ponašanja na meču protiv Blekkburna Tanjug/Danny Lawson/PA via AP, File
Vejn Runi, trener Plimuta, dobio kaznu zbog ponašanja na meču protiv Blekkburna

Vejn Runi napravio je glupost na nedavnom meču svog Plimuta i Blekburna, a sada ga je stigla očekivana kazna za nedolično ponašanje prema sudiji na pomenutom susretu Čempionšipa

U vidu jedne utakmice suspenzije, koliko su mu disciplinci Fudbalske asocijacije Engleske odrezali za vređanje četvrtog arbitra u domaćinskoj pobedi njegovog tima (2:1). 

I to u 86. minutu, kada je protivnik dao izjednačujući gol, a nekada vrsni fudbaler predvodio vrlo burne i nepreimerene proteste svog tima, ubeđenog da je izjednačenje palo u neregularnim okolnostima. 

 

 

Tada je bivši napadač Mančester junajteda i engleski reprezentativac, inače poznat po nezgodnom temperamentu, dobio crveni karton, a sada mu je zabranjeno da vodi Plimut u narednom meču drugog po rangu ostrvskog takmičenja. 

Konkretno, ove subote, kada četrnaestoplasirani sastav ide na noge "fenjerašu" Kardifu, s čak šest poraza u devet kola. Trebalo bi da njegovi igrači mogu i pod komandom pomoćnika Runija da završe posao, ali možda se baš njegov izostanak ispostavi kao ključni nedostatak. 

Standings provided by Sofascore