Vesti iz fudbala

Ko je najbolji? Novak Đoković, tvrdi Joško Gvardiol!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.10.2024 12:20
Joško Gvardiol, fudbaler Mančester sitija FC Manchester city
Joško Gvardiol, fudbaler Mančester sitija

Za Joška Gvardiola, reprezentativca Hrvatsk i Mančesteer sitija, postoji samo jedan sportista, koga smatra najboljim na svetu.

Iako su mnogi pomislili da će se u jednom podkastu, odlučiti za Mesija ili Ronalda, mladi štoper je izašao iz sveta najvažnije sporedne stvari na svetu. 

"Izašao bih iz sveta fudbala. Za mene je najbolji sportista Novak Đoković. Osvojio je bukvalno sve što se može osvojiti. Tako da je za mene on najbolji", rekao je Gvardiol. 

Hrvatski reprezentativac je govorio o svojoj karijeri, ali i odgovarao na neka blic pitanja kao što je ko mu je bio omiljeni igrač kad je bio mlad.

Mesi. Još uvek je moj omiljeni fudbaler, neverovatno je ono što on radi s loptom. Teško je to objasniti, koliko je pametan igrač. To bih i voleo da imam, ali na žalost nemam. Igrao sam protiv njega nekoliko puta. Prvi put u dresu Lajpciga protiv PSŽ-a. Ušao sam sa klupe pred kraj utakmice i bio vrlo ponosan”

Za omiljeni grad, Gvardiol je naveo Zagreb, a onda je otkrio svoj najveći strah.

"Nemam problema sa zmijama i paucima, niti sa visinom. Mogu da kažem da se bojim kornera protiv nas u poslednjim minutima utakmice", zaključio je Gvardiol.