Vesti iz fudbala

Halo ovde Nagelsman, da li je to Klajndinst? Ne čujem, kupujem saksije za cveće ...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.10.2024 13:17
Tim Klajndinst, fudbaler Borusije iz Mehengladbaha Profimedia
Tim Klajndinst, fudbaler Borusije iz Mehengladbaha

Sa velikim problemima suočio se Julijan Nagelsman uoči utakmice u Ligi nacija sa Bosnom i Hercegovinom. Igrači su otkazivali jedan za drugim, pa je reprezentacija Nemačke iz dana u dan, bivala uslovo rečeno sve "slabija".

Zato je selektor Nagelsman morao naknadno na pozove nekoliko igrača. Na spisku su sada već iskusni golman Aleksander Nibel, Oliver Bauman, Janis Blasvih, Džonatan Burkart, Tim Klajndinst i Džejmi Leveling. .

Ipak, i prilikom poziva novajlija bilo je potškoća. Golman Fulama Bernd Leno, odjavio je selekotra jer nije mogao da mu garantuje da će braniti. Zanimljiva situacija desila se i sa fudbalerom Borusije iz Menhengladbaha, Timom Klajndinstiom, koji je prvi put dobio poziv u najbolju reprezentaciju Nemačke.

Kako nije računao da bi mogao imati obaveze, Klajndinst je slobodno vreme iskoristio da završi privatne obaveze. Baš u tom periodu usledili su pozivi selektora Julijana Nagelsmana, ali ih je igrač Borusije, propustio zbog "šopinga".  

"Propustio sam dva poziva jer sam imao telefon podešen na tihi način. Bio sam u tehničkoj radnji, kupovao saksije za cveće. Na sreću, treći poziv sam primetio i javio se," rekao je napadač Tim Klajndinst.

Ne krije prvotimac Borusije iz Mehengladbaha da je bio začuđen kaada je video ko ga zove.

"Bio sam iznenađen kada sam shvatio da me zove selektor Nagelsman. To nisam očekivao, ali svakako je to bio jedan od najlepših poziva koje sam ikada dobio", rekao je Tim Klajndinst.