Vesti iz fudbala

Murinjo ima ambiciozan plan: Vratiti Gulera iz Real Madrida

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.10.2024 21:34
Arda Guler Twittwe/Real Madrid
Arda Guler

Ne dobija Arda Guler adekvatnu minutažu u Realu iz Madrida, a tu situaciju pokušava da iskoristi Fenerbahče i dovede ga u svoje redove, prenose svetski mediji.

Navodno, trener turskog velikana Žoze Murinjo zainteresovan je da vrati reprezentativca ove zemlje, a za sada bi to bila samo pozajmica.

 

 

Na ovaj način istanbulski klub bi dobio veliko pojačanje na sredini terena, a sam fudbaler priliku da ponovo ima značajniju minutažu. Šta više, pre nekoliko dana se pojavila vest da je Guler treneru Karlu Anćelotiju jasno stavio do znanja da ukoliko ga ovaj neželi u timu da to treba samo jasno da kaže i da će on otići.

Upravo to je karta na koju portugalski stručnjak najviše igra i zbog koje preko posrednika pokušava da nagovori mladog fudbalera da se vrati u klub iz kojeg je i prešao u redove aktuelnog šampiona Evrope.

Guler je na stadion "Santjago Bernabeu" stigao u julu prošle godine kao veliko pojačanje, a za klub iz glavnog grada Španije je odigrao svega 10 utakmica i na terenu proveo skromnih 291 minut.