Vesti iz fudbala

Real Madrid pokazao klasu: Madriđani poželeli srećan odlazak u penziju legendi Barselone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2024 14:25
Andres Inijesta i njegova porodica Profimedia
Andres Inijesta i njegova porodica

Barselona i Real Madrid dva su najveća rivala u španskom fudbalu, tenzije uoči, za vreme i nakon "El klasika" su uobičajena stvar, ali to ne znači da među njima ne postoji poštovanje.

Kao dolaz te tvrdnje može se apostrofirati odluka čelnika kluba iz glavnog grada Španije da požele srećne penzionerske dane legendranom fudbaleru Katalonaca, Andresu Inijesti.

 

 

"Nako što je Inijesta odlučio da se oprosti od aktivnog igranja fudbala Real Madrid, njegov predsednik i kompletno rukovodstvo kluba žele da se poklone jednoj od najvećih legendi španskog i svetskog fudbala. U karijeri je osvojo nebrojano mnogo trofeja, a njegov istorijski pogodak u finalu Mundijala u Južnoj Afrci kojim je doneo titulu šampiona sveta našoj zemlji je ostao u sećanju svakog navijača Španije", stoji u objavi Madriđana i dodaje se:

"Real Madrid želi Andresu Inijesti i njegovoj porodici sve najbolje u novom poglavlju njihovog života."

Andres Inijesta je, podsećanja radi, nakon 22 godine profesinalnog bavljenja fudbalom odlučio da okonča karijeru, a naredni cilj mu je, kako je sam istakao, da jednog dana postane trener svoje Barsleone.