Vesti iz fudbala

Ti si fenomen, nedostajaće tvoja magija na terenu! Mesi se obratio svežem penzioneru Inijesti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.10.2024 12:40
Andreas Inijesta na konferenciji za medije Profimedia
Andreas Inijesta na konferenciji za medije

Legendarni španski fudbaler Andres Inijesta odlučio je da završi profesionalnu karijeru nakon 22 godine bavljenja fudbalom na vrhunskom nivou, a njegov nekadašnji saigrač iz Barselone, Lionel Mesi ga je nazvao jednim od najboljih sa kojima je ikada igrao.

Argentinac je odlučio da se putem društvenih mreža obrati velikom prijatelju kojem je rekao da će mnogo nedostajati ovom sportu, ali i njemu lično.

"Bio si jedan od mojih najdražih saigrača, neko ko poseduje magiju u sebi i bilo je zadovoljstvo igrati sa tobom na terenu. Možd ai najviše od svih s akojima sam igrao. Inijesta, nedostajaćeš lopti i svima nama zajedno. Želim ti sve najbolje, kao i uvek. Ti si fenomen", napisao je prvotimac Intera iz Majamija.

Lionel Mesi i Inijesta bili su saigrači u sjajnoj generaciji Barselone koja nije dominirala samo španskim,več u evropskim fudbalom, a bilo je nekih glasina da bi mogli da postanu i saigrači u klubu iz MLS-a.

Međutim, to se nije dogodilo i Španac je odlučio da okonča prebogatu profesionalnu karijeru u kojoj je sa klubom i reprezentacijom osvojio baš sve što je mogao, a sada bi želeo da se oproba kao trener.

I naravno, krajni cilj je da bude trener katalonskog velikana.