Vesti iz fudbala

Čarabnjak u kopačkama ponovo pokazao magiju: Mesi za pet minuta doneo pobedu Interu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.10.2024 08:37
Lionel Mesi, dvostruki strelac Tanjug/AP Photo/Jay LaPrete
Lionel Mesi, dvostruki strelac

Lionel Mesi je još jednom pokazao da je čarobnjak u kopačkama. Argentinac je sa dva fantastična gola "pogurao" Inter iz Majamija na gostovanju Kolumbusu. Treći vredan tri boda postigao je Luis Suarez. 

 

 

Mesi se u strelce upisao u 45. i petom minutu nadoknade prvog poluvremena, pa je tim iz Majamija sa dva gol prednosti otišao na odmor. Već na startu drugog dela igre Suarez je pogodio za 0:3, a ikao sa igračem manje domaći su uspeli da smanje rezučtat. Na kraju Kolumbus - Inter 2:3. 

Mesi je nastavio sa magijama u Americi, sada je na koti od 17 golova i 17 asistencija. Inače, igrači Intera su za prvo mesto u ligaškom delu dobili i trofej, koji nikada do sada nisu osvojili. 

Sada sleduje i plej-of i borba za titulu šampiona, od druge polovine oktobra do finala koje je na programu 7. decembra. 

 

 

LA Galaksi našeg Dejana Joveljića upisao je pobedu protiv Kolorada u gostima (3:1). Napadač reprezentacije Srbije bio je od prvog minuta na terenu, dok je golman Mićović presedeo na klupi za rezerve.
Vankuver Ranka Veselinovića poražen je od Sijetla sa 3:0 na domaćem terenu, a srpski as je odigrao ceo meč.

Šarlot je kao domaćin u neizvesnoj utakmici savladao Čikago sa 4:3, a u domaćem timu nije bilo Nikole Petkovića, koji ima problem sa povredom kolena.

 

 

Njujork siti je bio bolji od Sinsinatija sa 3:2, a na klupi domaćih su ostali Jovan Mijatović i Strahinja Tanasijević, istina srpski defanzivac je dobio priliku da zaigra u poslednjem minutu meča.