Vesti iz fudbala

Dobre vesti za Al Hilal i za Brazil: Nejmar počeo da trenira sa ostatkom tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.09.2024 16:43
Brazilac Nejmar na treningu Al Hilala AP Photo/file
Brazilac Nejmar na treningu Al Hilala

Brazislki fudbaler, Nejmar nakon gotovo godinu dana pauze konačno je počeo da trenira sa ostalim prvotimacima Al Hilala!

Jedan od najplaćenijih fudbalera današnjice, koji je po tvrdnjama svetskih medija prima oko 100 miliona evra godiišnje, objavio je na svom Instagram nalogu fotografije sa treninga kluba ispod kojih je napisao:

"Srečan sam što sam se vratio u grupu. Sad samo uživanje."

 

 

Nejmar je u Saudijsku Arabiju stigao u avgustu prošle godine iz francuskog PSŽ-a, a onda se u oktobru povredio na utakmici kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo 2026. godine protiv selekcije Urugvaja.

Tada je doživeo povredu meniskusa posle koje je morao da ide na hitnu opreciju, zatim je usledio periodmirovanja, a pre nekoliko meseci je počeo sa individualnim treninzima.

Za sada još nije poznatao kada će Brazilac zaigrati neki zvaničan meč, ali su njegovi navijači širom sveta uzbuđeni jer je očigledno da se taj dan približio, dok pojedini mediji tvrde da bi to moglo da se dogodi u narednih mesec dana, ali sve zavisi od stepena njegove spremnosti.

Brazilac nije prijavljen za utakmice svog kluba u Superligi Saudijske Arabije, ali jeste za međunarodne meče i sva je prilika da će prve minute po povratku na teren odigrati upravo na internacionalnoj sceni.