Vesti iz fudbala

Pljušte kritike na račun Dejana Stankovića posle poraza Spartaka od Lokomotive: Slažem se bili smo loši!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.09.2024 12:33
Dejan Stanković Profimedia
Dejan Stanković

Fudbaleri moskovskog Spartaka nikako da se vrate na pobednički kolosek. Ekipa Dejana Stankovića posle dva vezana remija, tim našeg juče je poražena u gradskom derbiju od moskovske Lokomotive rezultatom 3:1. 

Nisu štedeli ruski mediji Stankovića, koji sada sa Spartakom zauzima tek šesto mesto, što je mnogo ispod ambicija tima iz Moskve. Ipak, čini se da kritike nisu negativno uticale na srpskog trenera. 

"Naravno da smo mogli bolje, ali nije bilo natprirodnih situacija. Primili smo dva gola posle dva udarca. I već prvi udarac u drugom poluvremenu takođe je završio pogotkom. Prihvatamo ovaj rezultat, ali neću reći da je sve izgubljeno. Imali smo i lepe trenutke. U poslednjoj trećini nije bilo specifičnosti, bilo je vrlo malo udaraca na gol sa naše strane", rekao je Stanković.

Interesovalo je ruske novinare i kako Stanković komentaršiše prelazni rok, odnosno da li su se drugi klubovi bolje pojačali od Spartaka.

"Neću da ocenjujem tržište transfera. Ako imate pitanja o igri, pitajte, ili ću odmah završiti konferenciju za štampu".

Fizički igrači Spartaka nisu mogli da pariraju Lokomotivi, a sa tim se složio i Stanković. Ipak, neće imati mnogo vremena za odmor Moskovljani jer već u sredu igraju u Kupu Rusije protiv moskovskog Dinama.

"Slažem se, bili smo loše fizički. Možete nas kritikovati. Izgubili smo duele od naših protivnika. Da ne kažem da nismo imali želju, ali protivnik je imao više. Osim toga, kao što sam rekao, nismo mnogo šutirali na gol", objasnio je Stanković.