Vesti iz fudbala

Pretučen predsednik Fudbalskog saveza Severne Makedonije: Napadači ga zaskočili na parkingu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.09.2024 09:29
Ilustracija Wikipedia/Printscreen
Ilustracija

Predsednik Fudbalskog saveza Severne Makedonije, Muhamd Sejdini napadnut je ispred jednog restorana u Skoplju i policija intenzivno traga za počiniocima.

Kako se navodi u medijima, do napada je došlo nakon što je prvi čovek fudbalske federacije ove zemlje izašao iz restorana gde je bio na radnom ručku, a kada je došao do parkinga njega i njegove prijatelje je napala grupa izgrednika.

"Na sreću povrede koje sam dobio nisu teže i sve je u redu. Nadam se da će policija uraditi svoj posao i pronaći napadače", rekao je nakon napada Sejdini.

Saopštenje je povodom incidenta izdao i Fudbalski savez Severne Makedonije u kojem je oštro osudio ono što se dogodilo predsedniku Federacije.

"Ovaj nasilni akt je potpuno neprihvatljiv i direktno je usmeren protiv fudbalske organizacije i demokraije generalno. Fudbalska federacija Severne Makeodnije ne prihvata ovakvo ponašanje i pozivamo Ministarstvo unutrašnjih poslova da pronađu i identifikuju počinioce", stoji između ostalog u saopštenju Fudbalske federacije Severne Makeodije.

Iz ove organizacije još su istakli da su o svemu obavestili čelnike FIFA i UEFA i da očekuju i njihovu reakciju na incident.