Vesti iz fudbala

Mesijeva majstorija nedovoljna za pobedu: Inter vezao i treći remi u MLS

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

29.09.2024 08:04
Lionel Mesi na meču protiv Šarlota Tanjug/AP Photo/Rebecca Blackwell
Lionel Mesi na meču protiv Šarlota

Intre iz Majamija nastavoo je da rasipa bodove u MLS, a ovoga puta tim sa Floride izvukao je samo remi na svom terenu u duelu protiv Šarlota – 1:1 (0:0).

Bio je to treći remi u nizu za ekipu čiji je vlasnik legendarni Dejvid Bekam, nakon što je odigrala 2:2 protiv Atlante u gostima, odnosno 1:1 protiv Njujorka, takođe na strani.

Jedino pozitivno za Inter na ovom meču je činjenica da je novi pogodak za klub  postigao Lionel Mesi koji je tako nakon dve utakmice uspe da se upiše u listu strelaca.

 

 

Argentinac je primio loptu "na svojoj poziciji" povukao ju je nekoliko sekundi i onda sa nekih 20 metara uspei da je smesti u mrežu rivala i donese izjednačenje svom timu.

Na ovaj način najbolji fudbaler Intera je postigao 10. gol na 16 utakmica u MLS, a pored toga upisao je i 10. asistencija saigračima u tekućoj sezoni.

Nakon novog remija, Inter iz Majamija i dalje zauzima lidersku poziciju na tabeli Istočne konferencije sa 65 osvojenih bodova, što je sedam više od drugoplasirnog Kolumbus krua koji ima i tri utakmce manje od tima sa Floride.