Vesti iz fudbala

Nikolićeva vizija me ubedila da dođem u Moskvu: Pjanićevo prvo obraćanje kao fudbalera CSKA

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.09.2024 08:34
Miralem Pjanić u reprezentaciji Bosne i Hercegovine NSBiH
Miralem Pjanić u reprezentaciji Bosne i Hercegovine

Razlog zbog kojeg je Miralem Pjanić došao u moskovski CSKA leži u činjenici da se apsolutno pronazali u ambicizonim planovima koje sa ruskim gigantom ima srpski stručnjak Marko Nikolić.

Donedavni reprezentaivac Bosne i Hercegovine je nakon potpisivanja ugovora sa "armejcima" otkrio da je pre dolaska u glavni grad Rusije obavio dva važna razgovora posle kojih je prelomio da prihvati poziv iz Moskve.

"Imao sam dugačak razgovor sa trenerom Markom Nikoličem koji mi je predočio njegove ambicije, a one su najviše moguće. Rekao mi je da klub ima velike planove, da želi da osvaja trofeje, a to je upravo ono što mene pokreće i što sam uvek i želeo u karijeri. Predočio je i koju mi je ulogu namenio na terenu, šta od mene očekuje i sve to mi se izuzetno svidelo. CSKA je veliki klub, bogate istorije i verujem da ćemo zajedno napraviti odlične rezultate", rekao je Pjanić za klupski sajt i dodao:

"Razgovarao sam i sa Elvirom Rahitićem koji je moj odličan prijatelj, a koji je u CSKA proveo nekoliko divnih godina. rekao mi je sve najbolje o klubu i o navijačima, čime je smao potvrdio moju odluku da trba da dođem ovde. Klub ima sjajne navijače koji su uvek uz tim bez obzira na rezultate i daćemo sve od sebe d aih obradujemo." 

Iako dugo nije imao klub, Pjanić je u razgovru za sajt Moskovljana otkro da je individualno trenirao, da je fizički spreman i da mu neće biti potrebno mnogo vremna da se u potpunosti stavi na raspolaganje treneru Nikoliću za mečeve u Premijer ligi Rusije.