Vesti iz fudbala

Otišao je pre dva meseca, a sada bi mogao da se vrati: Olimpijakos ponovo želi Stevana Jovetića

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.09.2024 08:55
Stevan Jovetić u dresu Olimpijakosa Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis
Stevan Jovetić u dresu Olimpijakosa

Crnogorski fudbaler Stevan Jovetić se pre samo dva meseca u prijateljskom tonu rastao sa grčkim Olimpijakosom, a sada bi, kako prenose pojedini mediji u ovoj zemlji, mogao ponovo da se vrati u Atinu.

Naime, bivši fudbaler Fiorentine, Sevilje, Manečester Sitja, Intera, Partizana i još nekolicine evropskih klubova, još nije pronašao novi angažman nakon odlaska iz glavnog grada Grčke, a Prijeci, s druge strane, imaju odeđenih problema u napadu, pa se otvara mogućnost za novu saradnju.

 

 

Pojedini mediji navode da ovakav scenario uopšte nije nemoguć tim pre što Jovetića i navijači ovog kluab vole nakon što je na 34 utakmice uspeo da upiše osam golova i četiri asistencije.

Prethodnih dana se mnogo pisalo o tome gde bi Jovetić mogao da nastavi karijeru, a kao potencijalna destinacija se navodila kiparska Omonija, ali ukoliko bi trebalo napraviti izbor između ovog kluab i Olimpijakosa, gotovo je izvesno da bi kapiten fudbalaske reprezenatcije Crne Gore odlučio da se vrati u Atinu.

Olimpijakos je vezao dve utakmice bez pobede u grčkom šampionatu i nakon pet odiranih mečeav zauzima treću pozicju sa 10 osvojenih bodova, što je tri manje od vodećeg PAOK-a, odnosno bod manje od drugoplasiranog AEK-a.