Vesti iz fudbala

Bajern nema milosti: Pet komada u mreži Verdera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.09.2024 18:37
Hari Kejn u dresu Bajern Minhena Tanjug/AP Photo/Matthias Schrader
Hari Kejn u dresu Bajern Minhena

Fudbaleri Bajerna pobedili su danas u Bremenu ekipu Verdera rezultatom 5:0 u meču 4. kola Bundeslige. Dva gola za Bajern postigao je Majkl Olise u 23. i 60. minutu.

Po jednom u listu strelaca upisali su se Džamal Musijala u 32, Hari Kejn u 57. i Serž Gnabri u 65. minutu. Srpski fudbaler Miloš Veljković zbog povrede nije igrao za ekipu iz Bremena.

Bajern je trenutno prvi na tabeli Bundeslige sa 12 bodova, dok je Verder deseti sa pet. Fudbaleri Bajerna će narednom kolu u Minhenu igrati sa Bajer Leverkuzenom, dok će Verder gostovati Hofenhajmu.

Duel sa "farmaceutima" biće pravi pokazatelj forme tima sa "Alijanc arene", s obzirom da se radi o braniocu titule u Nemačkoj, a takođe i timu koji i ove pretenduje na nju. 

 

 

Videćemo koliko je zapravo ekipa Vinsenta Kompanija snažnija od one koju je sa klupe predvodio Tomas Tuhel. 

Fudbaleri Frajburga su danas u gostima pobedili Hajdenhajm 3:0, dok su Bohum i Holštajn Kil igrali bez pobednika, 2:2. Union je u Berlinu savladao Hofenhajm 2:1.

Za Frajburg i Union se već može reći da su trenutno dve najzanimljivije ekipe u Nemačkoj, s obzirom da zauzimaju vrlo visoko drugo, odnosno treće mesto - iznad Borusije iz Dortmuda, Bajer Leverkuzena, RB Lajpciga i drugih. 

Standings provided by Sofascore