Vesti iz fudbala

Ponovo problemi u saobraćaju: Lingard zbog trotineta priveden u Južnoj Koreji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.09.2024 22:40
Džesi Lingard, prvotimac Seula Guliver/AP Photo/Ahn Young-joon
Džesi Lingard, prvotimac Seula

Nekadašnji igrač Mančester junajteda i engleski reprezentativac Džesi Lingard ne može bez problema čak ni u Južnoj Koreji.

On je dobio novčanu kaznu od 128 evra jer je bez dozvole i kacige vozio električni trotinet ulicama Seula. I ranije je pomenuti igrač imao problema sa zakonom. Lingardu je prošle godine zabranjeno da vozi 18 meseci pošto je uhvaćen u vožnji u pijanom stanju u Mančesteru.

 

 

Sada je sebi napravio novi problem, a ukoliko nastavi da niže kazne, uskoro će morati da unajmi i vozača. Lingard, je inače ovog februara stigao u Seul, a u Južnoj Koreji očekivali su mnogo više od nekadašnjeg reprezentativca Engleske.

Inače, igrač nije priznao krivicu, čak se i pravdao da mu nisu bila poznata pravila Južne Koreje o električnim trotinetima, uključujući i obavezu nošenja kacige.

"Svako ko poseti Južnu Koreju očigledno treba da proveri pravila. To može biti opasno. Sigurnost na prvom mestu, za sve - nošenje kacige. I naravno, neću to više da radim", napisao je igrač", napisao je Lingard.