Vesti iz fudbala

Izvršni odbor FSS imenovao selektore mlađih katerogija: Matić, Petrić i Batak sedaju na klupe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 16:51
Igor Matić je prethodno predvodio Novi Pazar MN Press
Igor Matić je prethodno predvodio Novi Pazar

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije imenovao je danas na predlog stučnih službi selektore mlađe kadetske, kadetske i mlađe omladinske reprezentacije Srbije, kao i koordinatora Instruktorske službe FSS.

Kako se navodi u saopštenju srpske kuće fudbala, novi koordinator Instruktorske službe FSS je Pavle Delibašić. Radoslav Batak biće selektor kadeta Srbije (generacija 2008.).

MN Press

Gordan Petrić za vreme svog perioda u Čukaričkom

Novi selektor mlađih kadeta (generacija 2009.) biće Igor Matić (prethodno bio šef stručnog štraba Novog Pazara i Čukaričkog), dok će Gordan Petrić (prethodna dva zaposlenja u Partizanu i Čukaričkom) predvoditi mlađu omladinsku reprezentaciju Srbije (2007. godište).

Podsećanja radi, ranije danas je izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije imenovao je Branka Radujka za novog generalnog sekretara Fudbalskog saveza Srbije koji će na toj funkciji zameniti Jovana Šurbatovića.

Kako je objavljeno na sajtu krovne fudbalske organizacije u zemlji, odluka je doneta jednoglasno poštujući Zakone Republike Srbije i uz saglasnost i regulativu Evropske fudbalske unije (UEFA).