Vesti iz fudbala

Još jedan rekord Kristijana Ronalda: Na društvenim mrežama ima milijardu pratilaca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.09.2024 08:14
Kristijano Ronaldo u zagrljaju navijača Tanjug/AP Photo/Armando Franca
Kristijano Ronaldo u zagrljaju navijača

Prvotimac Al Nasra iz Saudijske Arabije i kapiten fudbalske reprezentacije Portugala, Kristijano Ronaldo objavio je da njegove profile na društenim mrežama prati milijardu ljudi.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji je istakoa da se ponosi zbog svega što je u radio, da mu ovaj novi rekord mngo znači i daje inspiraciju da nastavi dalje

"Ispisali smo istoriju - milijardu pratilaca. To je mnogo više od samog broja. To je svedočanstvo naše zajedničke strasti. energije, ljubavi prema igri i mnogo više od toga", napisao je Ronaldo na društenim mrežama.

 

 

Portugalac se zatim zahvalio svima koji su ga podržavali sve ove godine tokom karijere i jasno stavio do znanja da, uprkos činjenici da će u februaru napuniti 40 godina, ne razmišlja o odlasku u penziju, već da je i dalje gladan uspeha.

"Od ulica Madeire do najvećih stadiona na svetu uvek sam igrao za svoju porodicu i vas, a sada nas ima milijardu i svi smo zajedno. Bili ste uz mene u svim životnim okolnostima, usponima i padovima. To putovaje je naše zajedničko i dokazali smo da za nas nema granica. Hvala vam što ste verovali u mene i što ste deo mog života. Najbolje tek dolazi i nastavljamo da se borimo, pobeđujemo i ispisujemo istoriju zajedno", istakao je Ronaldo.