Vesti iz fudbala

Serhio Ramos odbio ponudu iz Brazila: Slavni štoper ostao ni na nebu ni na zemlji

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2024 09:12
Serhio Ramos, španski fudbaler, nije hteo da ode u Brazil Guliver/AP Photo/Bernat Armangue
Serhio Ramos, španski fudbaler, nije hteo da ode u Brazil

Serhio Ramos još nema klub, što ne znači da ne postoji nikakvo interesovanje za legendarnog kapitena Reala, već da on neće da igra bilo gde posle Sevilje. Niti za sitne pare, iz njegove perspektive.

Tako španski mediji javljaju da jedan od najboljh defanzivaca s u istoriji loptanja na tom delu Pirineja nije prihvatio ponudu Botafoga. A kao razlog se navodi raskorak u datim, tj. traženim finansijama. 

Bez navođenja iznosa, uglavnom 38-godišnji štoper niti igra niti se zvanično penzionisao od kraja prošle sezone, kada je zavšio epizode u pomenutom andaluzijskom klubu, gde je pre dve decenije počeo profeisonalnu karijeru.

 

 

A ime je stvorio na "Santijago Bernabeu", gde je ostao od 2005. do čak 2021. godine, odigravši za to vreme 671 meč. Stigao je u dresu "kraljevića" i da postigne 101 gol, namesti 40 pogodaka, te osvoji 22 trofeja.

Od čega su čak četiri titule Lige šampiona. Ima i dva naslova prvaka države sa Pari Sen Žermenom, čiju je zadnju liniju nosio na svojim plećima na 58 utamica. Može se pohvaliti i s dve evropske krune s reprezentacijom Španije.