Vesti iz fudbala

Ronaldov 900. gol u karijeri "zapalio" Realove naloge na društvenim mrežama

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.09.2024 09:59
Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler, slavi rekordan broj golova Tanjug/AP Photo/Armando Franca
Kristijano Ronaldo, portugalski fudbaler, slavi rekordan broj golova

Gde je Kristijano Ronaldo tu je zagarantovana histerija, što pokazuju i reakcije na njegov 900. gol u karijeri, koliko niko nikada od fudbalera nije dao. Primera radi, na takvu reakciju je naišla čestitka Reala svom bivšem igraču na pogotku datom u 34. minutu meča njegovog Portugala i Hrvatske, u Ligi nacija. 

"Novi istorijski rekord: 900 golova u profesionalnoj karijeri jedne od najvećih legendi Real Madrida i fudbala. Čestitke, dragi i poštovani Kristijano! Real Madrid i njegovi navijači uvek su ponosni na tebe", napisali su Madriđani na svojim nalozima na X platformi, Fejsbuku i Instagramu, a ta objava dobila neverovatnih 10.000.000 pregleda, lajkova, komentara i(li) deljenja. 

 

Jer, CR7 sve što dotakne pretvori u zlato. Čak i u poznim igračkim godinama, kada su mnoge njegove kolege uveliko uživale ili uživaju u životu bez kopački, a on uporno ponavlja da ne razmišlja o povlačenju u skorije vreme.

Inače, neverovatni Portugalac je gro golova postigao baš u dresu "kraljevića", jer ga je najduže nosio, a terorisao je golmane i kao član Mančester junajteda Juventusa i Sportinga iz Lisabona, dok to poslednjih sezona čini kao superstar Al Nasra iz Saudijske Arabije. U državnom timu, takođe.