Vesti iz fudbala

Španci tvrde: Lamin Jamal neizvestan za meč sa Srbijom?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.09.2024 17:32
Lamin Jamal propušta meč sa Srbijom u Beogradu Guliver/Photo by Harry Langer/DeFodi Images
Lamin Jamal propušta meč sa Srbijom u Beogradu

Fudbaleri Srbije večeras na stadionu "Rajko Mitić" (20.45, Arena 1 Premium) dočekuju Španiju na startu A divizije Lige nacija, a kako navode mediji sa Pirineja, aktuelni šampion Evrope biće oslabljen u Beogradu neigranjem Lamine Jamala.

Selektor "crvene furije" Luis de la Fuente sazvao je najjači tim za večerašnji susret sa Srbijom, s izuzetkom Alvara Morate i Rodrija, koji su zbog skandala posle osvajanja EURO, kažnjeni sa dve utakmice neigranja, a pored njih, šampion Starog Kontinenta neće moći da računa ni na vunderkida iz Barselone, koji je povređen.
 

Tanjug/AP Photo/Jose Breton

 

 

Prema pisanjima španskog "Asa", Lamin Jamala došao je na okupljanje sa reprezentacijom, ali neće istrčati na "Marakanu" jer ima bolove u listu. Navodno ima blažu povredu, što je i potvrdila magnetna rezonanca, a pošto De la Fuente ima dovoljno igrača na raspolaganju, sve je izvesnije da neće rizikovati sa Jamalom, pa će najbolji mladi igrač EP presedeti početak Lige nacija.

Budući da su i Morata i Rodri otpali sa spiska, šansu će večeras (verovatno) dobiti Oskar Minhez, Pau Tores, Pepelu i Jeremi Pino, dok će u kombinovanom sastavu istrčati i fudbaleri Srbije, koji su uoči početka takmičenja ostali bez pomoći Aleksandra Mitrovića, braće Milinković-Savića, Dušana Tadića, Filipa Kostića, Dušana Vlahovića...