Vesti iz fudbala

Miloš Milanović dobio poverenje UEFA: Sudi meč kvalifikacija za U21 EP Litvanija - Češka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.09.2024 11:38
UEFA veruje u njega: Srpski fudbalski sudija Miloš MIlanović MN Press
UEFA veruje u njega: Srpski fudbalski sudija Miloš MIlanović

Srpski fudbalski arbitar Miloš Milanović dobio je priznanje Sudijske komisije Evropske fudbalske Unije (UEFA) koja ga je delegrala da sudi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

U pitanju je duel mladih selekcija Litvanije i Češke koji će se igrati 6. septembra u gradu Janvi u Litvaniji, a početak je zakazan za 15.30 časova.

Njemu će na ovom susretu pomagati Bojan Banović i Dragan Boćanović koji su delegirani za pomćnike, a četvrti arbitar će biti Jovan Šegrt.

Istog dana mlada fudbalska repezentacija Srbije odigraće svoj meč u Ukrajini, a UEFA je odlučila da pravdu na tom duelu koji počinje u 18.00 časova deli Italijan Simone Soza.

"Orlići" trenutno imaju 10 osvojenih bodova iz sedam odigraih utakmica i nalaze se na trećem mestu grupe F, a domaći sastav je na liderskoj poziciji sa 18 bodova iz šest odigranih mečeva.

Takođe, priznanje je dobio i Boško Jovanetić koji je delegiran za utakmicu UEFA Liga nacija, Slovenija – Austrija, Liga B, Grupa 3, koja se igra u Ljubljani (stadion Stožice), 6. septembra sa početkom u 20.45 časova.