Vesti iz fudbala

Mohamed Simakan novi defanzivac Al Nasra: Ronaldo dobio pojačanje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.09.2024 18:25
Mohamed Simakan, fudbaler Lajpciga, prešao u Al Nasr Guliver/Photo by Ralf Treese/DeFodi Images
Mohamed Simakan, fudbaler Lajpciga, prešao u Al Nasr

Mohamed Simakan završio je odiseju u Lajpcigu i, u transferu vrednom 45.000.000 evra, pojačao je Al Nasr, što je samo poslednje ime u velikoj seobi kvalitetnih fudbalera iz evropskih klubova u Saudijsku Arabiju. 

Francuz deluje na poziciji štopera, u redove člana Bundeslige došao je iz Strazbura i Lige 1, pre tri godine, kada je za njega plaćeno obeštećenje od 15.000.000 evra. Dakle, Nemci su lepo zaradili na njemu.

On im se u međuvremenu revanširao sa 122 odigrana meča za "bikove", jednim postignutim golom i 13 asistencija u svim takmičenjima u kojima ga je stručni štab koristio. 

 

 

Pre njega su čelnici Al Nasra doveli Laporta, pa sada imaju granitna rešenja na pozicijama centralnih defanzivaca, dok su za golove zaduženi Sadio Mane i Kristijano Ronaldo, čiji je dolazak pre nekog vremena učinio od Saudijske Arabije zemlju s dobrom reputacijom među strancima.

Naravno, zbog novca koji igrači i treneri tamo dobijaju, jer su uglavnom u pitanju vrtoglave cifre, na kakve ne mogu da računaju drugde po svetu. Još ako bi to donelo titulu Al Nasru, koji je zbog nje i odrešio kesu.