Vesti iz fudbala

Marko Nikolić odveo CSKA do nove pobede: Zdjelar odigrao ceo meč s Himkijem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.08.2024 19:37
Marko Nikolić, trener CSKA, s Moskovljanima zabeležio novu pobedu u prvenstvu Profimedia
Marko Nikolić, trener CSKA, s Moskovljanima zabeležio novu pobedu u prvenstvu

Kako vreme odmiče, tako CSKA i Marko Nikolić beleže sve bolje rezultate, pa im je današnja pobeda u gostima nad Himkijem (0:2) treća u nizu, računajući i jedan meč Kupa Rusije. 

U meču sedmog kola Premijer lige tamošnji "fenjeraš" nije imao šansu protiv jednog od kandidata za titulu, a već viđene bodove potpisali su Tamerlan Musaev u 38. minutu i Moizes u drugom poluvremenu (63).

Osim srpskog trenera u drugom vezanom slavlju u šampionatu, posle Akrona u prethodnih 90 minuta, aktivno je učestvovao i Saša Zdjelar, kog je bivši strateg Partizana ostavio svih sat i po vremena na terenu. 

"Armejci" su borbu za najvažniji trofej u klupskom fudbalu najveće države sveta počeli trijumfom, ali su onda usledila dva poraza i komešanja u CSKA i oko njega, u medijima posebno, ali je usledio period stabilizacije. 

Sledeće kolo i derbi duel sa Zenimo iz Sankt Petersburga, kod kuće, pokazaće da li je boljitak trajnije prirode i nagovestiti koliko Nikolić i njegovi puleni zaista mogu u trci s ovim protivnikom i gradskim rivalom Lokomotivom.

U ovom trenutku su "Armejci" na poziciji iza pomenutog tandema, s dva odnosno jednim bodom manje, što je zanemarljiva razlika. Pogotovo što su direktni takmaci već "štucali" ove sezone. 

 

Standings provided by Sofascore