Vesti iz fudbala

Nikolić i CSKA opet na pobedničkom koloseku: Dva vezana poraza, pa "četvorka"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2024 16:50
Marko Nikolić, trener CSKA, s Moskovljanima izašao iz rezultatske krize Guliver
Marko Nikolić, trener CSKA, s Moskovljanima izašao iz rezultatske krize

Fudbaleri CSKA i njihov trener Marko Nikolić ponovo pobeđuju, pošto su posle dva vezana poraza u Premijer ligi Rusije u šestom kolu bili ubedjivo bolji od Akrona iz Toljatija - 4:0. 

Ceh za kikseve u duelia s Krasnodarom i Lokomotivom isporučen je novom članu elitnog ranga takmičenja u najvećoj ržavi sveta, mada je Armejcima trebalo više od poluvremenu da probiju oklop protivnika.

Nekadašnji igrač subotičkog Spartaka, Aleksa Đurasović, zajedno s kolegama odolevao je nekako sve do 49. minuta, a onda je upao u crnu rupu i na kraju potpuno potonuo u duelu s favoritom.

Musaev je "načeo" goste, Oblijakov nastavio da zadaje udarce (60, 87), a Moises zaokružio goleadu u Moskovaljana. Na zadovoljstvp srpsskog stručnjaka, ali i njegovih zemljaka u startnoj postavi Saše Zdjelara i Milana Gajića.

Nisu "poentirali" ni asistirali, ali su proveli svih 90 minuta na terenu i doprineli trećem ovosezonskom trijumfu CSKA, čiji golman Akinfejev ovog puta nije imao skoro nikakvog posla. Posle tri kapitulacije u prethodnih 180 minuta.

Standings provided by Sofascore