Vesti iz fudbala

Tošić je veran CSKA: Srećan sam zbog Stankovića, ali ne mogu da se radujem uspehu Spartaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

21.08.2024 21:40
Dejan Stanković i Zoran Tošić svojevremeno u dresu "orlova" MN Press
Dejan Stanković i Zoran Tošić svojevremeno u dresu "orlova"

Srpski fudbaler, Zoran Tošić, i dalje je u aktivnoj potrazi za angažmanom u narednoj sezoni. I dok iščekuje pravu ponudu (pominjali su se Superligaši koji nisu ispunili njegove uslove), popularni Bambi je uvek popularan sagovornik za novinare u Rusiji, s obzirom da je dubok trag ostavio u moskovskom CSKA

Ovaj put, govorio je o trenutnom stanju u tamošjnjem prvenstvu, a između ostalog, dotakao se na zanimljiv načim i Spartaka iz Moskve koji na klupi predvodi srpski stručnjak, Dejan Stanković. 

"Zenit je glavni favorit za titulu. Spartak je dobro počeo sezonu. Konsolidovali su se nakon poraza od Orenburga. Dolazak Barka ulio je ekipi samopouzdanje i odmah su počeli da igraju ozbiljnije. Nema smisla sada donositi zaključke i suditi, prvenstvo je tek počelo", kazao je nekadašnji reprezentativac naše zemlje i nastavio:

Profimedia

Dejan Stanković na klupi Spartaka iz Moskve

"Stanković je reagovao na poraz u prvom kolu i napredak je evidentan. Gledao sam utakmicu protiv Himkija. Barko je debitovao i odmah pokazao kvalitet. Navijam za CSKA, ne mogu da se radujem uspehu Spartaka, ali sam srećan zbog Stankovića. U dobroj su formi, a beleže odlične rezultate", poručio je Tošić u izjavi za "Metaratings.ru"

Podsećamo, Zoran Tošić je navodno navodno bio u pregovorima sa Železničarom iz Pančeva, ali do konačnog dogovora nikada nije došlo, i veza je ubrzo zamrla. Takođe, naš fudbaler je priznao kako je imao ponude iz Grčke gde je nastupao prošle sezone.