Vesti iz fudbala

Bivši golman Partizana pojačao Voždovac

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.08.2024 15:50
Vanja Radulški, novi golman Voždovca FK Voždovac
Vanja Radulški, novi golman Voždovca

Doskorašnji golman Partizana Vanja Radulaški (18) novi je igrač beogradskog Voždovca, saopštio je danas klub iz Braće Jerković.

Pomenuti golman je prošao Partizanovu omladinsku školu, a sa Voždovcem je potpisao ugovor na četiri godine. Trener golmana Voždovca Jusmir Hatunić rekao je da je Radulaški trenutno jedan od najtalentovanijih golmana u Srbiji i da će im biti veliko pojačanje za povratak u Superligu.

 

 

"Sjajne je građe, sjajnih fizičkih predispozicija, veliki radnik, sjajan momak i za Voždovac je ovo zaista veliki transfer, jer od ovog momka mogu da se očekuju samo velike stvari", kazao je Hatunić.

Dodao je da je mladi golman imao težu povredu, zbog koje će u narednih mesec dana biti uz lekarski tim, kako bi se što pre vratio u takmičarski pogon.

Sam Radulaški je izrazio zadovoljstvo što je došao u Voždovac, navodeći da je to klub koji je iznedrio mnogo dobrih golmana.

elim da ovaj klub vidim u vrhu tabele, jedva čekam prvu priliku da se dokažem šefu i stručnom štabu, da se vratim iz povrede i da Voždovac ponovo uđe u Superligu", rekao je Radulaški.