Vesti iz fudbala

Vlahoviću ne ide ni sa penala: Drugoligaš deklasirao Juventus

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2024 20:10
Dušan Vlahović nije postigao nijedan gol u dresu Srbije na EURO 2024 Guliver/Photo by sportinfoto/DeFodi Images
Dušan Vlahović nije postigao nijedan gol u dresu Srbije na EURO 2024

Fudbaleri Juventusa doživeli su neprijatno iznenađenje na prijateljskoj utakmici, pošto su poraženi ubedljivim rezultatom 3:0 od nemačkog kluba Nirnberga. U pitanju je tim koji nastupa u drugom rangu tamošnjeg fudbala, što govori koliko još uigravanja predstoji torinskom klubu. 

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović ušao je na početku drugog poluvremena, a nije se najbolje pokazao, pošto je  u 72. minutu promašio kazneni udarac. 

Naš napadač nije uspeo da se upiše u strelce ni na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, što govori da i dalje nije u prepoznatljivoj formi koju će morati da dostigne ukoliko želi da Juventus ponovo bude konkurentan tim za titulu. 

 

 

Podsećamo, velike promene se dešavaju u "staroj dami". Početkom leta je Masimilijano Alegri dobio otkaz, a trenersku palicu je preuzeo Tijago Mota - trener čiji je napadački stil uveo Bolonju u Ligu šampiona i oduševio svet.

Ipak, evidentno je da će brazilsko-italijanski stručnjak morati još da poradi na komponovanju ekipe, tojest da ćes njegove takitke tek postati viden u Juventusu kako vreme bude proticalo. 

Tim iz Torina očekuju još dva prijateljska susreta. Naime, pre početka sezone u Seriji A, "stara dama" će se susresti sa Brestom početkom avgusta (03.08.), a zatim će "generalnu probu" odraditi protiv najzahtevnijeg protivnika, Atletiko Madrida, samo nedelju dana kasnije.