Vesti iz fudbala

Al Itihad odustao od Edersona: Sledeća meta je Predrag Rajković

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.07.2024 15:59
Predrag Rajković je na meti Al Itihada MN Press
Predrag Rajković je na meti Al Itihada

Prethodnih nekoliko nedelja su brojni mediji u Evropi pisali o golmanu Mančester sitija Edersonu i njegovom mogućem transferu u Al Itihad. Ipak, Brazilac se neće preseleti u Saudijsku Arabiju ovog leta.

Šampion Premijer lige je tražio 55 miliona evra za iskusnog čuvara mreže, a arapskom klubu je to bila prevelika cena. Zato se Al Itihad okrenuo rezervnoj opciji, Predragu Rajkoviću.

Srpski golman iza sebe ima dobru sezonu u Majorci i odlične nastupe na Evropskom prvenstvu gde je bio jedna od najsvetlijih tačaka u reprezentaciji Srbije.

 

 

Španski mediji veruju da bi suma od 10 miliona evra zadovoljila Majorku, a ta cifra ne bi predstavljala problem Al Itihadu. Klub iz Saudijske Arabije je doveo novog trenera Lorana Blana, a Musa Dijabi je ozvaničen kao najnovije pojačanje iz Aston Vile.

Za klub iz Džede već nastupaju Karim Benzema, Engolo Kante, Žota, Luis Felipe i Usem Auar. Al Itihad želi da u novu sezonu uđe još jači kako bi mogao da skine Al Hilal sa trona.

Rajković bi bio treći reprezentativac Srbije u ligi Saudijske Arabije. Tamo su već Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović koji brane boje Al Hilala.