Vesti iz fudbala

Alvarez ne želi da bude rezerva: Argentinac želi da napusti Mančester siti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

25.07.2024 16:36
Hulijan Alvarez želi da napusti Mančester siti Tanjug/AP Photo/Mike Stewart
Hulijan Alvarez želi da napusti Mančester siti

Argentinski fudbaler Hulijan Alvarez je izrazio želju da napusti Mančester siti ovog leta, prenose engleski mediji.

Alvarez je u Mančester stigao u junu 2022. godine, a "građani" su ga zvanično otkupili od River Plejta za 21 miliona evra u januaru iste godine.

Nakon solidne debitantske sezone gde je postigao 17 golova u svim takmičenjima, još bolje partije je pružio u sezoni 2023/24. Alvarez je iskoristio priliku koja mu se ukazala kada se povredio Erling Haland te je postigao 19 golova uz 13 asistencija u svim takmičenjima.

 

 

Ipak, čim se Haland oporavio, Alvarez se preselio na klupu. Argentinac je napunio 24. godine u januaru i nema nameru da u ovom periodu svoje karijere bude rezerva, pogotovo kada je pokazao da je dovoljno zreo da bude i prvi napadač ekipe.

Nije poznato gde bi Alvarez mogao da završi, ali mediji sa Ostrva prenose kako je Mančester siti odredio cenu za njega. Svi zainteresovani za argentinskog napadača bi morali da izdvoje minimum 60 miliona funti. 

Videćemo ko će od klubova biti spreman da plati toliko, a ono što je zanimljivo jeste da je Alvarez zainteresovan i da napusti Premijer ligu u slučaju dobre ponude.