Vesti iz fudbala

Ambiciozan projekat Barselone: Olmo i Vilijams u paketu stižu u Kataloniju?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.07.2024 10:30
Dani Olmo i Niko Vilijams bi uskoro mogli da budu saigrači u Barseloni Guliver/AP Photo/Martin Meissner
Dani Olmo i Niko Vilijams bi uskoro mogli da budu saigrači u Barseloni

Barselona će u letnjem prelaznom roku morati da se pojača kako bi mogla da parira Real Madridu, a deluje da uprava kluba ima ideju kako to da uradi. Kako prenose španski mediji, Katalonci žele da u svoje redove dovedu i Nika Vilijamsa i Danija Olma.

Za talentovanog Vilijamsa se već gotovo sve zna. Atletik Bilbao će pustiti krilnog napadača u slučaju ponude koja zadovolji njihove apetite. Vilijams je u dresu Španije na Evropskom prvenstvu briljirao, a videćemo ima li Barselona novčana sredstva da ga primami na "Kamp Nou".

Ipak, tu nije kraj željama Katalonaca. Poslednja meta je Dani Olmo, fudbaler Lajpciga. Baš kao i Vilijams, Olmo je odigrao odlično na prvenstvu Evrope i bio jedan od najzaslužnij što je Španija podigla trofej.

 

 

Poznato je da Lajcpig za njega  traži 60 miliona evra, ali kako prenosi "Mundo Deportivo", Barselona prvo razgovara sa igračem kom je poslala ponudu za šestogodišnji ugovor.

Olmo je ponikao u Barseloni jer je proveo sedam godina u čuvenoj La Masiji pre nego što je otišao u Dinamo Zagreb. Uprava kluba sa "Kamp Noua" se nada da će uspeti da ubedi Olma da se vrati kući.