Vesti iz fudbala

Angelos Postekoglu novi kandidat za naslednika Sautgejta: Trener Totenhema na visokoj ceni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2024 20:28
Angelos Postekoglu, trener Totenhema, potencijalni selektor Engleske Guliver/AP Photo/Jon Super
Angelos Postekoglu, trener Totenhema, potencijalni selektor Engleske

Sve je veći krug stvarnih ili kvazi kandidata za upražnjeno mesto selektora najjačeg fudbalskog tima Engleske, pa je tako danas u potencijalnog naslednika Gereta Sautgejta medijski promovisan Angelos Postekoglu. 

Posle održanog obećanja bivšeg šefa struke "Gordog albiona" da će napustiti tu poziciju ako tadašnji viceprvak Evrope ne ode korak dalje od finala prethodnog EURO, Savez se našao u nebranom grožđu i sada grozničavo traži rešenje. 

Nova sezona Liga nacija kreće već za dva meseca, a britanski Telegraf tvrdi da se pomenuti Australijanac sa klupe Totenhema dobro kotira na listi mogućih selektora osvajača drugog mesta na EURO 2024

 

 

Postekoglu je isti posao obavljao u rodnoj zemlji, od 2013. do 2017. godine, a dobro se za poslednjih godinu dana, koliko radi na Ostrvu, upoznao sa igračima iz Premijer lige.

Postekoglu je predlog tehničkog direktora FS Engleske Džona Mekdermota, koji je pratio razvoj njegove karijere od Japana do Škotske i veoma ceni Postekogluov rad. A, sada navija da se baš njemu u ruke daju Kejn, Belingem, Voker i ostali.