Vesti iz fudbala

Crvena zvezda i Slavija postigli dogovor: Olajinka se vraća u Prag

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

17.07.2024 14:51
Piter Olajinka se vraća u Slaviju iz Praga MN Press
Piter Olajinka se vraća u Slaviju iz Praga

Piter Olajinka bi uskoro i tvanično trebalo da postane novi-stari fudbaler Slavije iz Praga, prenose češki mediji. 

Crvena zvezda i Slavija su uspeli da pronađu zajednički jezik i više nema prepreka za povratak Olajinke. Nigerijac je sam izrazio želju da se vrati u Prag, a crveno-beli ne žele da zadrže nezadovoljno igrača.

Prema navodima predsednika češkog kluba, Jaroslava Tvrdika, medicinski pregledi su već zakazani i samo je pitanje vremena kada će Olajinka i zvanično postati fudbaler Slavije.

"Uprava Crvene zvezde je prihvatila našu ponudu pre nekoliko sati. Još uvek ništa nije završeno. Postoji dogovor sa igračem, medicinski pregledi su zakazani i verujem da će kompletan transfer biti ozvaničen kroz nekoliko sati ili dana", rekao je Tvrdik.

 

 

Olajinka je u Crvenu zvezdu stigao pre godinu dana kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Slavijom. U prolećnom delu sezone je bio jedan od najboljih igrača u sistemu Vladana Milojevića i jasno je da srpski strateg ne želi da Nigerijac napusti tim.

Ipak, u svemu se isprečila lepša polovina Pitera Olajinke. Kako su pisali češki mediji Olajinkina žena je insistirala na povratku u Prag u kom se oseća kao kod kuće. Sva je prilika da će joj nigerijski fudbaler i ispuniti želju.