Vesti iz fudbala

Engleski reprezentativci ne vole Belingema: Ne žele da ga prihvate kao lidera ekipe

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.07.2024 08:54
Tuga fudbalera Engleske nakon poraza u finalu EURO 2024 Tanjug/AP Photo/Andreea Alexandru
Tuga fudbalera Engleske nakon poraza u finalu EURO 2024

Fudbalska reprezentacija Engleske još jednom nije uspela da osvoji trofej sa velikog takmičenja, drugi put u nizu je poražena u finalu Evropskog prvenstva, a sada polako na površinu isplivava sav "prljav veš".

Klupu Ostrvljana je nakon osam godina napustio selektor Garet Sautgejt, a mediji u Velikoj Britaniji pišu da je unutar nacionalnog tima Engleske tokom EURO 2024 vladala veoma loša atmosfera.

 

 

Navodno, reprezentativci "Gordog Albiona" nisu želeli da prihvate Džuda Belingema kao lidera ekipe i većina njih nije želela da se druži sa fudbalerom Real Madrida.

Prema istim informacijama koje prenosi ugledni "Atletik", samo je Trent Aleksander-Arnold imao dobar odnos sa Belingemom, dok su se svi ostali držali na distanci od njega.

Ostalim reprezentativcima Engleske je zasmetala i reklamna kampanja na kojoj se nalazi fudbaler Real Madrida na kojoj piše "Hej Džud", kao aluzija na pesmu Bitlsa koja je postala jedna od himni navijača, a na kojem je Belingem predstavljen kao neko od koga zavisi budućnost nacionalnog tima.