Vesti iz fudbala

Kejn ne razmišlja o povlačenju iz reprezentacije Engleske: Želi da igra Mundijal 2026. godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.07.2024 09:31
Selektor Engleske, Garet Sutgejt u razgovoru sa kapitenom Harijem Kejnom Tanjug / AP Photo/Thanassis Stavrakis
Selektor Engleske, Garet Sutgejt u razgovoru sa kapitenom Harijem Kejnom

Kapiten fudbalske reprezentacije Engleske i prvotimac Bajerna, Hari Kejn krajem jula će napuniti 31. godinu, a minulog vikenda je u Berlinu izgubio svoje šesto veliko finale i još je bez ijednog osvojenog trofeja u karijeri.

I ne samo da u tim mečevima njegovi klubovi nisu uspevali da pobede, već ni na jednom od njih nije uspeo da postigne gol ili asistira saigračima.

Mediji širom sveta ga zbog toga nazivaju najmaleroznijim igračem na planeti, mnogi su minulih dana pisali o tome da bi za njega i reprezentaciju "Gordog Albiona" bilo najbolje da se povuče, ali to se neće desiti.

 

 

Kako prenose mediji u Velikoj Britaniji fudbaler Bavaraca je odbacio mogućnost da se penzioniše, već i dalje želi da nastupa za nacionalni tim.

"Nismo uspeli u onome što smo želeli, ali nastavićemo da se borimo za dres reprezentacije Engleske", napisao je Kejn u svom statusu objavljenom na društvenim mrežama u kojem se zahvalio navijačima na podršci koju su im davali u Nemačkoj.

Ugledni "Telegraf" ističe da je kapiten Engleske razgovarao sa čelnicima FA i predočio im da ima želju da nastavi sa igranjem za reorezentaciju najmanje do Svetskog prvenstva 2026. godine.

Taj Mundijal će se održati u Sjedinnjenim Američkim Državama, Kanadi i Meksiku, a Kejn je mišljenja da ova generacija Engleske ima kvalitet da se bori za tulu šampiona sveta i on želi da bude deo te ekipe.